Ontdek

duurzaamheid met EGGXPERT

Ook jij gaat ongetwijfeld proberen zo duurzaam mogelijk te leven. Dit betekent onder andere zo min mogelijk afval creëeren. Maar wist je dat zelfs de eierschalen van je dagelijks gekookte eitje niet in de prullenbak te hoeven... ?

“Wij geloven dat huidverzorging niet alleen een ervaring is om jezelf uit te drukken, maar ook een manier is om contact te maken met de natuur. "

Hoe het allemaal begon

Na het opmerken van het ontoereikende afvalbeheer van eierschaalmembranen in Nederland en Europa, werkte mevr. Chang Liu samen met Dr. Rong Wang en stelde het bedrijfsidee voor om de verborgen kracht van eierschaalmembranen te onthullen met hun wetenschappelijke kennis, die veel belangstelling en steun kreeg van partijen van pluimveehouders, eibroeders, bedrijfskundigen, subsidieverstrekkers en fabrikanten. Gemotiveerd door hun visie en interesses hebben de twee vrouwelijke ondernemers EGGXPERT B.V. opgericht met stevige steun van Start-up Incubator in Nederland tijdens de warme dagen van 2017.

MISSION@7x

Onze missie

Onze missie is om de verborgen krachten van eierschaalmembranen te leveren met een combinatie van wetenschappelijke kennis en traditionele wijsheid.

In Nederland worden 30 miljoen eieren verwerkt en zou theoretisch 181 ton eierschaalafval per dag gegenereerd worden . De eierschalen zijn echter een waardevolle bron wanneer de mineralrijke schaal en het binnenmembraan worden gescheiden. 

Onze visie

EGGXPERT is een startup die zich richt op duurzaam ondernemen door duurzame oplossingen te bieden om meerwaarde te halen uit industrieel bioafval – eierschaalmembranen en eierschalen. Onze innovaties zullen bijdragen aan het beheer van landbouw- en voedselbijproducten, dieren veilig houden, en het belanghebben van het milieu verschillende partijen ten goeden te komen.

MAAK KENNIS MET SCND SKIN

Maak kennis met onze eerste biologische sheet mask, het is lief tegen je huid en de aarde! Met SCND SKIN sheet maks, hopen we een duurzame boodschap te delen met onze klanten, de bewustheid creëeren rondom de kracht van eierschaalmembraan.

De eerste 500 abonnees ontvangen 20% korting wanneer het product uit is

BIOLOGISCH

DUURZAAM

DIERPROEF VRIJ

Nieuws

We are at Limburg Leads! EGGXPERT will be attending Limburg

Synergie tussen Frisian Egg en EGGXPERT, wie is Frisian Egg

SCND SKIN’s sustainability Sustainability is a broad term that describing

Ancient times Skincare has been essential since way back in

Onze services

Naast onze huidverzorgingproducten gemaakt van eierschil membraan, bieden wij ook 3 andere services aan!

Kennis

Licentiekennis over isolatie van eierschaalmembranen uit eierschalen en hydrolyse van eierschaalmembranen

Op maat gemaakte materialen

We leveren verschillende eierschil membranen als grondstoffen. Optioneel voor toepassingsgerichte formules op maat.

Toepassingen

We ontwikkelen gehydrolyseerde eierschil membraan eiwitten voor cosmetica and gezondheidszorgtoepassingen. 

Dit zijn de bedrijven die met ons hebben samengewerkt

Hoe kunnen we je helpen?