Projecten

EGGXPERT's voetafdruk in de vorige jaren

Tijdens de reis trekt EGGXPERT brede aandacht en bouwen we partnerschappen op met top onderzoeksuniversiteiten, lokale bedrijfsondersteuningsteams, en wereldwijde bedrijven. Tot nu toe houdt EGGXPERT gelijke stappen met het behalen van zakelijke mijlpalen:

2018

 • Maart 2018: Eerste subsidie behaald als startersfonds van LIOF – LBDF
 • Juli 2018: Vaste toeleveringsketen voor eierschaalmembranen met grote eierverwerkers in Nederland
 • December 2018: Uitvoeren van haalbaarheidsonderzoek op labschaal met samenwerkingen met topuniversiteiten in Nederland en Duitsland

2019

 • Januari 2019: het definiëren van bedrijfstrategie voor de cosmetische sector met twee productlijnen, gericht op zowel midden- en hogere markt in de EU en China
 • Mei 2019: het opzetten van vaste partnerschappen met EU fabrikanten voor rauwe materialen en het eindproduct
 • Juni 2019: Een fundering behaald van totaal 175k
 • November 2019: Eerste product branding concept en verpakkingsontwerp gedefinieerd met de samenwerking van Cube Design Museum

2020-Heden

 • Februari 2020: vergroting van bedrijfschaal naar de medische en gezondheidszorg sector
 • Juni 2020: toegekend met COL-corona overbruggingskrediet van ROM’s
 • November 2020: Samenwerking met Yashi Xiao voor marketing management
 • Januari 2021: TCI (Taiwan) als fabrikant partner en samenwerking met Sandy Ying voor marketing strategische promotie
 • Maart 2021: Samenwerking met Jacoba Seminck voor de productdesign

Produceren met TCI Co., Ltd.

At EGGXPERT, we find transparency with our clients very important. This means being transparent in what we do, who we work with, and what our products are made of, from packaging to formula. Of course, choosing the most sustainable manufacturer for our products is one of our priorities.

Met betrekking tot onze sheet masks, SCND SKIN, werken wij samen met TCI Co. TCI zet zich op lange termijn in voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan klanten en consumenten. Hun producten zijn gemaakt met groene energie, waardoor luchtvervuiling en koolstofdioxide (CO2) worden verminderd.

Samen werken wij naar een duurzamere alternatief voor de huidverzorging markt en een betere planeet voor ons allen.

Wil je meer weten over onze fabrikant? Dan kun je verder lezen hier.

#sustainability #carbonreduction #greenenergy #biotechnology #bioscience #biobased

Licenties verlenen voor gehydrolyseerde ESM-verwerking

Het team van EGGXPERT is samengesteld met verschillende expertise, EGGXPERT heeft vooral een sterke achtergrond in wetenschappelijk onderzoek. --- 

Vertrouwen in onze kennis en expertise, een ander SEM, genaamd Dutch Eggmembrane Protein Powder, DEPP B.V., was overtuigd om een licentie overeenkomst vast te leggen met EGGXPERT. Zo kunnen zij gehydrolyseerde eierschil membraan massa produceren met de meeste duurzame en groene productiemethode. 

Samen met onze krachten, een duurzamere en economische beheer van industrieel eierschillen kan worden gerealiseerd in de toekomst. 

Wil je meer weten over de huidige staat van gehydrolyseerde eierschil membraan eiwitten? Je kan contact met ons opnemen, hier.

#circularindustries #knowledge-know-how #ESM #biotechnology #collaboration #biobased #research